În weekend, AIESEC Oradea şi-a ales conducerea pentru mandatul 2010-2011, în cadrul unei conferinţe.

Pentru funcţia de preşedinte au candidat trei tineri, Alexandru Iambroszki,  Vlad Popovici şi Carmen Apăteanu. Strategia lui Vlad Popovici, precum şi răspunsurile sale la întrebările colegilor au fost cele mai convingătoare, iar membrii AIESEC i-au acordat votul.

Pe lângă alegerea lui Popovici, organizaţia studenţească şi-a ales şi o parte din vicepreşedinţi. Astfel, departamentele de Vânzări, Comunicare, Exchange în relaţie cu studenţii, Proiecte şi Resurse umane au noi lideri: Andrei Marinoiu, Răzvan Isai, Camelia Trusmei, Carmen Apăteanu şi Şarpe Adrian.

Membrii AIESEC Oradea urmează să aleagă vicepreşedinţii departamentelor de Finanţe, respectiv Exchange în relaţie cu companiile.

Conducerea AIESEC se schimba anual, oferind, astfel, tinerilor oportunitatea de câştiga abilităţi de conducere prin coordonarea unui departament sau chiar a organizaţiei.

AIESEC este cea mai mare organizaţie de studenţi din lume, prezentă în 107 ţări şi teritorii, cu peste 40.000 de membri. Misiunea AIESEC este de a aduce un impact pozitiv în societate prin dezvoltarea tinerilor.