ANUNŢ

Referitor la organizarea unei sesiuni de depunere a dosarelor pentru spaţiile destinate organizaţiilor non-guvernamentale (din domeniul culturii şi educaţiei) din Corpul I - Consorţiu Cultural, situate în incinta Cetăţii Oradea

Prin prezentul anunţ se aduc la cunoştinţa publică următoarele informaţii:

Prin Hotărârea Consiliului Local nr. 652/16.10.2015 s-a aprobat organizarea unei sesiuni de depunere a dosarelor pentru spaţiile destinate Organizaţiilor Non-Profit din Corpul I - Consorţiu Cultural, situate în incinta Cetăţii Oradea.

În mod concret se vor oferi, în comodat (excepţie plata utilităţilor), pe o perioadă de doi ani:

- 2 spaţii către ONG-uri din aria muzicală clasică;

- 2 spaţii către ONG-uri din domeniul teatru/cinematografie;

- 2 spaţii către ONG-uri din domeniul educaţional (patrimoniu, istorie, turism, ecologie, astronomie);

- 1 spaţiu către ONG-uri din domeniul artei plastic (pictură, sculptură, grafică etc.);

- 2 spaţii către ONG-uri din aria sporturilor tradiţionale premoderne (arcaşi, spadasini etc.).

Perioada de depunere a dosarelor în vederea obţinerii unor astfel de spaţii este 19 octombrie - 18 noiembrie 2015. Acestea se vor depune la Registratura Administraţiei Imobiliare Oradea din cadrul Primăriei Oradea (în Piramidă, ghişeele nr. 7 şi 9).

Dosarul pentru obţinerea unui astfel de spaţiu de către Organizaţiile Non-Profit interesate trebuie să cuprindă actele stipulate în Anexa 1 - Caiet de sarcini, respectiv Anexa 2 - Model plan de management, pentru care persoanele interesate se pot adresa personalului care deserveşte ghişeele nr. 7 sau 9 din Centrul de relaţii cu publicul - Piramidă, Primăria Municipiului Oradea, sau pot vizita site-urile www.aioradea.ro şi www.oradea.ro.

Conducerea Administraţiei Imobiliare Oradea