Administraţia Imobiliară Oradea organizează licitaţie publică deschisă cu strigare a imobilului în suprafaţa de 674 mp teren identificat cu nr. cadastral 188738, înscris în CF 188738, situat în Municipiul Oradea, str. Tileagdului F. N.

Documentele de calificare solicitate vor fi depuse într-un plic închis, la sediul organizatorului procedurii, Piaţa Unirii nr. 1, Sala Ghişeelor, parter – ghişeul 9 sau 7, până cel târziu la data de 23.10.2015, ora 10. După această dată nu se pot depune plicuri cu documente de calificare.

Taxa de participare este de 100 RON, iar garanţia de participare la licitaţie este în sumă de 500 RON. Preţul de pornire al licitaţiei publice deschise cu strigare: 8 Euro, la care se adaugă TVA.

Plicurile cu documentelor de calificare vor fi deschise de către Comisia de vânzare a imobilului situat în municipiul Oradea, pe str. Tileagdului F. N., în data de 23.10.2015, ora 12.30, în Sala Mică a Primăriei Municipiului Oradea, Piaţa Unirii nr. 1, et. 1.

Contractul de vânzare – cumpărare se va încheia şi autentifica în termen de maxim 30 zile de la adjudecarea câştigătorului, după expirarea perioadei de depunere şi instrumentare (clarificare) a contestaţiilor (7 zile de la data licitaţiei).

Pentru alte detalii vă rugăm să consultaţi site-ul www.oradea.ro, secţiunea – Licitaţii.