Biroul Executiv al Asociației Județene de Fotbal Bihor a hotărât ca noul sezon al competițiilor fotbalistice bihorene să înceapă în partea a doua a lunii august.

Astfel, Liga a IV-a, principala competiție organizată de AJF va debuta pe datele de 23 și 24 august, când vor avea loc meciurile primei etape din ediția 2014-2015. „Inițial ne-am propus să începem pe 16-17 august, dar cu o zi înainte este Sântămăria și atunci, lumea, în special de la țară, se adună să sărbătorească cu familia", a explicat președintele AJF Bihor, Valer Vancea.

Cum de fiecare dată, Liga a V-a debuta cu o săptămână mai târziu, nici în acest an ea nu face excepție și va debuta pe 30-31 august.

„Și-n acest an dorim să organizăm Supercupa, care va avea loc cel mai probabil cu o săptămână înaintea începerii campionatului Ligii a IV-a", a mai precizat Valer Vancea. În Supercupă ar trebui să se întâlnească CSC Sânmartin, care este câștigătoarea campionatului și a cupei, cu FC Hidișel, formație situată pe locul II în campionat.

Conducerea AJF Bihor a stabilit și perioada transferurilor de jucători in această vară. Astfel, aceasta a început pe data 17 iunie și va dura până cu 48 de ore înainte de începerea competițiilor.

De asemenea, AJF Bihor dorește să informeze echipele că ultima zi de înscriere în campionat va fi 1 august, pentru Liga a IV-a, respectiv 15 august, pentru Liga a V-a. Până la această dată sunt rugate însă să-și plătească și eventualele restanțe financiare.

În ceea ce privește competițiile de juniori, acestea vor debuta pe 15-16 august, juniorii C, respectiv pe 30-31 august, juniorii D și E.