Angajatorii din Bihor au anunţat Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor ce fel de muncitori caută pentru finalul acestui an.

În total, în judeţ sunt 751 de locuri de muncă vacante, cele mai multe dintre ele, 614, la firme şi instituţii publice din Oradea.

Din totalul job-urilor disponibile, 77 sunt pentru absolvenţi de studii superioare. De pildă, se caută un administrator de reţea, agenţi de vânzări, dar şi numeroşi ingineri. De asemenea, Primăria Oradea caută un director adjunct pentru Muzeul Cetăţii, termenul limită de depunere a dosarelor fiind 5 decembrie.

Lista AJOFM Bihor mai cuprinde 300 de locuri de muncă pentru absolvenţii de studii medii sau şcoli profesionale. Printre meseriaşii căutaţi se numără barmani, casieri, dulgheri, croitori sau lăcătuşi. De asemenea, mai sunt disponibile 237 de locuri de muncă pentru necalificaţi, fiind vorba de job-uri precum brancardier la Spitalul Judeţean, lucrător la societatea de salubritate Reosal ori muncitori în fabricele de încălţăminte.