Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor anunţă că, în urma unui anunţ făcut în cadrul serviciului Eures România, are în ofertă 800 de locuri de muncă sezonieră, la recoltat de căpşuni, în Spania. Din acestea, 500 de posturi sunt pentru femei şi 150 pentru cupluri.

Angajatorul caută în toată România persoane apte la munca la câmp, fără să pretindă experienţă ori cunoaşterea vreunei limbi străine.

Durata contractului de muncă este de aproximativ trei luni, data estimată de angajare fiind 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi, 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua a şaptea, de odihnă, putând să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii.

"Salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform convenţiei colective aplicabile, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială. Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi", se arată în comunicatul AJOFM Bihor.

Bihorenii care vor să aplice pentru aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului Eures din cadrul AJOFM Bihor, Simona Burdean, până la data de 9 decembrie. Selecţiile vor avea loc la Vaslui în data de 13 decembrie, la Slobozia în 14 decembrie şi la Râmnicu Vâlcea în datele de 15 şi 16 decembrie.