Din această săptămână, punctul de lucru al Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă din Aleşd are un nou sediu. AJOFM Aleşd funcţionează acum pe strada Rândunicii nr. 4 şi are numărul de telefon 0359-461.747.

"Acum condiţiile sunt mult mai bune atât pentru angajaţii noştri, cât şi pentru persoanele care ne trec pragul. Am reuşit această mutare fără să facem nicio cheltuială", a explicat şeful AJOFM Bihor, Bekesi Csaba.

Vechiul sediu al AJOFM Aleşd era într-un spaţiu închiriat de instituţie de la un privat, care a acceptat ca, în cuantumul aceleiaşi chirii, să ofere instituţiei un spaţiu mult mai bine amenajat.

Inaugurarea noului sediu a avut loc miercuri, în prezenţa lui Bekesi, dar şi a directorului adjunct al AJOFM Bihor, Adrian Morar, a primarului din Aleşd, Zeno Ţipţer şi a celui Ţeţchea, Bujor Chirilă. De asemenea, la eveniment au luat parte şi mai mulţi angajatori din Aleşd şi din satele arondate oraşului.

Tuturor, directorul AJOFM Bihor le-a explicat serviciile gratuite oferite de instituţie, precum medierea, formarea profesională, selecţia de personal ori subvenţionarea locurilor de muncă.