Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor anunţă bihorenii care doresc să lucreze în străinătate că se caută 170 de muncitori pentru Danemarca şi Germania.

În Danemarca, 100 de oameni vor lucra sezonier în agricultură, la recoltat de mazăre. "Persoanele interesate trebuie să fie apte pentru munca la câmp şi să cunoască limba engleză, nivel mediu", a precizat directorul AJOFM Bihor, Békési Csaba.

Selecţia muncitorilor se va face în Slobozia, în cea de-a doua decadă a lunii decembrie, astfel că cei interesaţi trebuie să se prezinte la AJOFM Bihor (str.Transilvaniei, nr.2) până cel târziu la data de 1 decembrie.

Din Germania s-au scos la concurs 77 de locuri de muncă, în domeniul hotelier şi gastronomie, astfel că bihorenii interesaţi trebuie să aibă experienţă în domeniu şi să cunoască limba germană. Nemţii caută în România 20 de bucătari, 25 de ospătari, 20 de persoane în industria gastronomiei de sistem, 6 ajutoare de bucătari şi 6 cameriste / roomboy.

Angajarea se va face pe o perioadă de 9 luni, începând cu luna martie 2015, iar salariul oferit este între 1.500 şi 2.220 de euro pentru calificaţi, şi între 1.300 şi 16.00 de euro pentru necalificaţi.

Dosarele personale trebuie depuse la AJOFM Bihor până cel târziu în 10 februarie 2015.