O comunitate a iubitorilor de animale din Bihor, reunită în grupul de Facebook „Bazarul blănoșilor”, care se preocupă de câinii fără stăpân din județ și încearcă să le găsească o casă, organizează duminică un eveniment caritabil.

De la ora 13, în Lokal (strada Aurel Lazăr nr. 1, Oradea), vor fi scoase la vânzare diferite obiecte, de la haine și încălțăminte, la decorațiuni, jucării și cărți, iar banii strânși vor fi folosiți pentru necuvântătoare.

Așadar, orădenii ar putea găsi aici cadourile perfecte de Crăciun, făcând totodată un cadou și cățeilor fără stăpân din Bihor.

„Lume, lume, vă invităm cu mic, cu mare să participați la Târgul blănoșilor, un eveniment caritabil prin care ne propunem să adunăm bănuți pentru necuvântătoarele dragi sufletului nostru. Vindem de la hăinuțe la încălțăminte, de la decorațiuni la cărți, electrocasnice, jucării... Într-un cuvânt, cam de toate. Vino să te convingi, să ne susții demersul și să faci o faptă bună în prag de sărbători!”, este anunțul organizatorilor.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!