Fără să-i pese dacă s-a încadrat în marcajele parcării, şoferiţa unui Volkswagen Polo înmatriculat în Bihor a reuşit performanţa nedorită de a bloca tramvaiele pe strada Primăriei. Vineri în jurul orei 13.30, de la intersecţia Primăriei cu Duiliu Zamfirescu până la biserica Emanuel tramvaiele au rămas blocate în trafic, iar orădenii care n-au putut să aştepte s-au dat jos şi şi-au continuat drumul ca pietoni. "Asta e nesimţire crasă", s-a plâns o bunicuţă care a trebuit să coboare din tramvai cu nepoţelul de mână.

La locul incidentului a venit un poliţist local şi unul de la Poliţia Municipiului, care au chemat o maşină de ridicări auto. Cum aceasta a întârziat să apară şi nici şoferul nu era prin preajmă, unul din poliţişti a îndemnat trecătorii: "Hai să punem mâna să o ridicăm!". Aşa că cei doi poliţişti ajutaţi de alţi bărbaţi din jur, inclusiv de vatman, au reuşit să mute maşina astfel încât tramvaiele să poată trece.

Apoi, agentul local a blocat roţile autoturismului, până când la faţa locului a ajuns echipajul de ridicări.

Când Volkswagen-ul era aproape urcat pe platformă, dinspre Duiliu Zamfirescu a apărut o tânără care fugea spre poliţişti, rugându-i să nu îi ridice maşina. "Fără nu-nu-nu, doamnă. Nu trebuia să blocaţi tramvaiele", i-a răspuns poliţistul.

Deşi a încercat să convingă agenţii, spunându-le ba că a era la un spital, ba că a încurcat-o strada Duiliu Zamfirescu, închisă traficului rutier din pricina unor lucrări, tânăra s-a ales cu amendă de 150 de lei.