După ce şi-au încheiat evoluţia din această stagiune competiţională, jucătorii de la FC Bihor s-au reunit, sâmbătă, din nou la Stadionul Iuliu Bodola, pentru o acţiune pe care au organizat-o suporterii din vechea galerie "Rebelii orădeni".

Fotbaliştii de la FC Bihor au disputat, aşadar, o partidă amicală alături de suporteri pe terenul doi al stadionului, care s-a încheiat pe placul tuturor, cu scorul de 4-4.

La finalul disputei jucătorii şi suporterii s-au fotografiat cu un banner ce purta mesajul  "Ajutaţi-ne să visăm - Legenda nu moare", scris în limba engleză. Mesajul a fost conceput în contextul situaţiei delicate în care se află clubul orădean de fotbal, care are o tradiţie bogată, dar nu şi finanţatori. Prin această acţiune, iniţiatorii au vrut să semnaleze pericolul în care se află FC Bihor şi peste hotare. După meci, fotbaliştii au fost invitaţi de suporteri la bogracs.

 "Este păcat că s-a ajuns aici. Sperăm acum, în ultimul ceas, să-şi dea seama şi domnii de la Consiliul Judeţean, şi domnul primar, chiar dacă sunt unele probleme, pe care le ştim cu toţii, să încerce să-i ajute. Noi cu ce am putut, i-am ajutat, am strâns mână de la mână şi am reuşit să facem cât de cât un bine", a declarat Nicu Gheorghiţă, cel care a fost liderul galeriei "Rebelii orădeni" şi care a avut iniţiativa organizării acestei acţiuni.

"Le mulţumim acestor suporteri, care au încercat să ne aducă un dram de bucurie în suflet", a spus antrenorul orădenilor, Dan Mănăilă.

La rândul lui şi căpitanul Cristian Andor s-a declarat impresionat de iniţiativa suporterilor. "Vreau să le mulţumesc celor care au fost prezenţi astăzi la stadion şi pentru gestul pe care l-au făcut. Eu sper să nu moară legenda FC Bihor", a spus acesta.