140 de elevi de la mai multe școli din Bihor au fost ajutați de asociația Pro Bambini să meargă la școală. Micuții au primit ghiozdane și un set de rechizite, cu toții făcând parte din familii care abia își permit să le cumpere cele necesare pentru școală.

Potrivit unui comunicat al asociației, elevii ajutați învață la școlile din Roșia, Chijic, Bucuroaia, Hidișelul de Sus, Liceul Tehnologic nr. 1 Felix, Sânmartin, și din Oradea (Liceul Ortodox ,,Ep. Roman Ciorogariu", Liceul de Arte, Școala Gimnazială „Avram Iancu", Liceul Teologic Baptist „Emanuel", Școala Gimnazială „Dacia", Școala Gimnazială nr. 11, Școala Gimnazială „Nicolae Bălcescu").

Același ONG va continua, în anul școlar 2024-2025, să le dea burse de studiu elevilor vulnerabili din Bihor, așa cum a făcut-o și în anii anterior, oferindu-le lunar sume de bani școlarilor cu rezultate bune la învățătură, dar condiții paupere acasă.

Potrivit asociației Pro Bambini, ghiozdanele și rechizitele au fost cumpărate și distribuite cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Bihor și al firmei Benvenuti.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!