După jocul de duminică seară, de pe teren propriu, din campionat, din compania ploieștenilor de la CSU Asesoft, baschetbaliștii orădeni de la CSM își îndreaptă acum atenția asupra meciului de marți seară din cupele europene, din Turcia.

În cadrul etapei a III-a a grupei B din FIBA EuroChallange, elevii antrenorului Cristian Achim vor evolua pe terenul celor de la Royal Hali Gaziantep.

Meciul este programat de la ora 20.30 și se anunță foarte dificil pentru orădeni.

În primul rând jucătorii de la CSM pot acuza oboseala, după jocul dificil din campionat de duminică și drumul obositor de luni până în Turcia. Pe lângă acestea însă, bihorenii vor da în Turcia de echipa de pe primul loc din grupă, care s-a impus în ambele jocuri, în primul chiar în deplasare la Samara, iar în cel de-al doilea, acasă, cu Paks.

Dacă în grupa din FIBA EuroChallange stau foarte bine, în campionatul intern nu au reușit decât o victorie, din șase jocuri disputate. De menționat însă că întrecerea campionatului din Turcia este destul de ridicată valoric.

Meciul dintre Royal Hali Gaziantep și CSM Oradea va avea loc într-o sală cu peste 6.000 de locuri, dar nu va fi televizat, astfel că iubitorii baschetului din România nu-l vor putea urmări în direct.