În centrul Oradiei au putut fi admirate, sâmbătă, zeci de mașini off-road, venite în oraș pentru o misiune importantă, care n-a implicat nici escaladarea unor văi, nici străbaterea unor trasee noroioase.

Președintele clubului local de off-road West Alpine, Cornel Doble, s-a căsătorit cu influencerița Daiana Dobraș, de profesie medic dentist, și, pentru că pasiunea le este mare, nu s-au putut ține departe de mașinile de teren în prima zi din noua lor viață.

Mirii au mers spre Biserica cu Lună, unde au avut programată cununia religioasă, fiecare într-o mașină de teren. Prietenii lor din club i-au însoțit în alai, tot cu mașinile off-road.

Din centrul Oradiei, alaiul off-road a mers spre parcarea Oradea Arena, unde mirii și nuntașii au putut să-și facă poze în voie, iar apoi spre restaurantul unde au celebrat noua familie.

Clubul West Alpine, condus de Cornel Doble, este renumit și pentru acțiunile caritabile pe care le face, membrii asociației obișnuind să meargă în sate greu accesibile, pentru a duce alimente și cadouri oamenilor care trăiesc izolat.

Proaspăta lui soție este de asemenea cunoscută, îndeosebi în mediul online, fiind o creatoare de conținut cu peste 55.000 de urmăritori pe Instagram.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!