Românii care au cumpărat produsul „Culinea Nuggets cu pui”, de 500 grame, din magazinele Lidl ar trebui să verifice lotul din care face parte. Asta deoarece Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a anunțat vineri că un anumit lot este retras preventiv de la rafturi, cu suspiciune de contaminare cu Salmonella.

„Producătorul GEKA recheamă preventiv produsul Culinea Nuggets cu pui 500 g cu termenul de valabilitate 03.02.2025, din lotul cu numărul ED03.02.2024 049502204845, cu suspiciunea de prezență Salmonella. În cazul lotului vizat, nu se poate exclude prezența bacteriei salmonella”, se arată în alerta alimentară.

Salmonella poate declanșa boli gastrointestinale severe, iar la anumite grupuri de persoane poate provoca simptome grave. „Clienții nu trebuie să consume sub nicio formă produsul afectat. Din motive ce țin de siguranța consumatorului, producătorul GEKA și Lidl România au reacționat fără întârziere și au retras acest produs de la vânzare”, a mai transmis ANSVSA.

Cei care au cumpărat acest produs îl pot returna în orice magazin Lidl și vor primi contravaloarea lui și fără prezentarea bonului fiscal.

Citește mai jos alerta alimentară:

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!