Peste o mie de persoane, majoritatea adolescenţi, au mers duminică seară la Lotus Center, pentru a lua parte la concertul lui Alex Velea.

Deşi anunţat pe ora 18.30, showul a început cu o întârziere de mai bine de jumătate de oră. Practic tot culoarul din apropierea Pelini Top s-a umplut ochi de lume, iar lângă scenă nu mai era loc să arunci un ac. Zeci de adolescenţi, şi mai ales adolescente, s-au îmbulzit să-l vadă pe unul dintre cei mai difuzaţi artişti ai momentului, care a apărut flancat de trupa lui, de dansatoare, dar şi de bodyguarzi care au trebuit să îi facă loc prin mulţime.

Încă de cum a urcat pe scenă lumea a început să fluiere şi să aplaude, iar atmosfera a fost una antrenantă. Cu o coregrafie perfectă şi pe ritmuri dinamice, Alex Velea, care a cântat cu tatuajele la vedere, a făcut show adevărat. Fetele nu mai conteneau să-i strige numele, să se înghesuie să-l vadă cât mai de aproape, să aplaude, să-l pozeze sau să-l filmeze.

Cum era de aşteptat, piesa care a făcut furori a fost "Minim doi", care a şi fost "bisată" de artist la sfârşit, iar melodii precum "Când noaptea vine", "Yamasha" ori piese din repertoriile altor artişti în vogă precum Smiley sau Guess Who au stimulat spectatorii să cânte alături de el. Concertul s-a sfârşit după aproximativ 50 de minute, timp în care publicul a fost mereu "în priză". 

La final, o parte din adolescenţi s-au înghesuit la autografe. Majoritatea au pornit însă pe holurile centrului comercial, căci în aceeaşi seară s-a desfăşurat şi Noaptea reducerilor, o campanie în cadrul căreia mai multe magazine din Lotus au oferit promoţii.

Pe de altă parte, tot duminică seară a fost şi ultima seară de concerte din cadrul Toamnei Orădene. În Parcul 1 Decembrie, orădenii s-au strâns pentru a asculta muzică populară. Oana Lianu şi formaţia ei au fost una dintre principalele atracţii ale serii.