Alexandra Uşurelu, o solistă axată pe melodii de suflet, care de curând a colaborat cu Mircea Vintilă pentru melodia "Ceva se întâmplă cu noi", concertează sâmbătă la Oradea în cadrul turneului #PUR susţinut alături de Muse Quartet. Concertul va avea loc începând cu ora 19 la sala Florica Ungur.

În ultimii trei ani, Alexandru Uşurelu a susţinut 250 de concerte şi a vândut 10.000 de albume. De altfel, Alexandra Uşurelu este una dintre cele mai bine vândute artiste independente din România.

"Am zis că nu putem rata acest oraş special (Oradea, n.r.), unde vom ajunge pentru prima oară în această formulă, cu band şi cvartet de corzi, cu un concert întreg. Am mai arătat lumea noastră publicului orădean anul trecut, în turneul "Înconjurul lumii" împreună cu Vunk. Sper ca sâmbătă, 27 februarie, lumea noastră să devină şi lumea dumneavoastră", a spus solista în preambulul concertului ei de la Oradea.

În cadrul spectacolului, publicul va putea audia melodii de pe albumul de debut al cântăreţei, intitulat "La capătul lumii", precum şi melodii noi precum "Suflet, rămâi pur". Bilete la concertul Alexandrei Uşurelu de la Oradea mai pot fi cumpărate de aici.