După ce s-a despărţit de Gheorghe Ghiţ, conducerea clubului FC Bihor şi-a găsit un nou antrenor principal, în persoana lui Alexandru Pelici. Acesta s-a aflat luni la Oradea, unde, după o discuţie preliminară cu preşedintele clubului Şerban Morcan, a semnat înţelegerea cu "roş-albaştrii" pentru un an şi jumătate.

Noul tehnician are ca obiectiv în primul sezon evitarea retrogradării, iar în cel de-al doilea, accederea în faza play-off a campionatului.

"Am parafat înţelegerea cu Alexandru Pelici. E un antrenor care a avut rezultate la nivelul Ligii a II-a. Am încredere că va avea rezultate şi la Oradea şi va duce echipa spre obiectivele propuse", a declarat Şerban Morcan.

"Am venit cu gândul de a face treabă. Ştiu exact la ce ne înhămăm. Din punctul meu de vedere, este o bucurie şi o onoare să ajung la un club de tradiţia lui FC Bihor. Acest lucru m-a făcut să vin aici, plus, datoria morală despre care am mai vorbit, faţă de nişte oameni care m-au înţeles la un moment dat, atunci când am vrut să rămân la Sibiu, fiindcă era o şansă pentru mine de a antrena în Liga I. Le mulţumesc şi pe această cale şi cred că acum a venit momentul să le mulţumesc şi prin activitatea mea de la FC Bihor. Sper să putem să facem treabă, pentru asta venim", a declarat, la rândul său, Alexandru Pelici.

Pelici va fi ajutat de pe banca tehnică de secunzii pe Roberto Ivan şi Călin Cheregi, iar antrenor cu portarii va fi Florin Berţa.

"Am avut plăcerea să-l cunosc pe Şerban (nr. Şerban Morcan) şi să constat că este un conducător aşa cum ar trebui să fie majoritatea sau toţi conducătorii din sport. Sper ca împreună să putem face treabă. Suntem conştienţi la ce ne înhămăm. Am văzut nişte jocuri ale lui FC Bihor din turul campionatului. Vreau să spun din capul locului că îl apreciez personal foarte mult pe Gheorghe Ghiţ. Avem o relaţie de respect reciproc. Îi apreciez foarte mult munca, sunt convins că a lucrat foarte bine şi că doar neşansa a făcut să nu aibă rezultatele scontate", a mai precizat noul antrenor al echipei FC Bihor.