Echipa care o susţine pe Ioana Mihăilă, candidată la Primăria Municipiului Oradea, îşi propune să aducă în administraţia locală competenţă, integritate, transparenţă şi o viziune strategică în centrul căreia se situează orădeanul.

Pe lista de priorităţi se află o administraţie pentru cetăţeni, transparentă, deschisă pentru colaborare şi consultare, o comunitate care creşte sănătos prin servicii comunitare adaptate tinerilor, vârstnicilor şi categoriilor sociale vulnerabile. Echipa Alianţei USR PLUS pentru Oradea îşi doreşte un oraş verde în care să ne bucurăm de viaţă, accesibil şi o strategie de transport axată pe oameni. Ne mai dorim un oraş dinamic, viu şi prosper.

Cine sunt candidaţii USR PLUS pentru Consiliul Local Oradea? Sunt oameni care au activat în mediul privat, care au confirmat şi au avut rezultate, dar care au şi înţeles importanţa implicării civice.

Marius Sovarschi este preşedintele USR Oradea şi licenţiat în Drept. Absolvent al Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" din Bucureşti, în anul 2004. Are experienţă ca ofiţer de poliţie judiciară, iar ulterior a activat în domeniul privat, ocupând o poziţie de manager într-o companie multinaţională din domeniul transporturilor.

Norbert Barta este absolvent de Matematică-Informatică, inginerie şi management industrial şi design industrial. De 9 ani lucrează în producţia de aparatură electronică industrială şi medicală. În ultimii 5 ani a lucrat în domeniul definirii şi perfecţionării sistemelor de producţie.

Delia Ungur a studiat economia şi are un master în administrarea afacerilor la Universitatea Hull din Marea Britanie. A lucrat 18 ani în administraţia locală. A dezvoltat proiecte de infrastructură şi educaţie: parcuri industriale, o şcoală profesională şi o şcoală internaţională. Din 2017 conduce o companie multinaţională cu 350 de angajaţi în Oradea.

Vasile Dumitriu este antreprenor de peste 16 ani, pasionat de mediu, fondatorul mai multor organizaţii civice şi membru în comitetul de iniţiativă - Oameni noi în politică. Îşi doreşte să implementeze în Oradea modelul suedez de reciclare în 8 fracţii.

Bogdan Cosma lucrează în domeniul construcţiilor de la 19 ani, iar din anul 2009 coordonează proiecte de infrastructură de transport şi dezvoltări imobiliare.

Adrian Derban este antreprenor, iar începând cu anul 2007 conduce două companii, din care una cu capital străin. A studiat Managementul şi Administrarea afacerilor şi lucrează la un proiect menit să reunească diverşi producători din Oradea şi judeţul Bihor pe o platformă comună de export şi promovare a produselor locale.

În 27 septembrie, puneţi ştampila cu încredere pe echipa USR PLUS pentru Consiliul Local Oradea şi pe Ioana Mihăilă pentru Primăria Oradea.

(advertorial)