Complexul comercial Lotus Center găzduieşte, duminică, 19 iunie, de la ora 19, evenimentul numit "Gala Diplomelor", în cadrul căruia şapte absolvenţi ai profilului Design Vestimentar de la Şcoala de Arte Francisc Hubic îşi vor prezenta lucrările de diplomă, mai exact colecţii vestimentare.

"În cadrul evenimentului vor defila şi manechinele agenţiei Amalia Judea Art&Fashion purtând ţinute ale magazinului Casa Lona", precizează organizatorii într-un comunicat.

Programul propus de Lotus va continua de la ora 20 cu un concert spectaculos susţinut de Alina şi Cristina, finaliste la concursul "Românii au talent", care au impresionat juriul şi telespectatorii cu interpretări ale unor melodii precum "Because you loved me" (Celine Dion) sau "When you believe" (Mariah Carey şi Whitney Houston).

Iar evenimenele nu se vor opri aici. Săptămâna viitoare, sâmbătă, îndrăgita interpretă Andra va sosi în Lotus Center în cadrul campaniei VIP Shopping, unde va face cumpărături alături de câştigătorul tombolei, pentru ca apoi, de la ora 19, să susţină un concert sub cupola centrului comercial.

Până pe 22 iunie, toţii clienţii care achiziţionează produse în valoare de 100 de lei din magazinele centrului comercial se pot înscrie în tombola VIP Shopping cu bonul de casă la Biroul de Informaţii, aflat la intrarea Carrefour. Câştigătorul va primi o sesiune de cumpărături în valoare de 1.000 de lei.