Acum 12 ani, în Sântion, la doar câţiva kilometri distanţă de centrul oraşului, prindea rădăcini cea mai mare seră de flori din judeţul Bihor – Alma Kert. Peste 5000 de metri pătraţi de teren au fost transformaţi într-o bogăţie de culoare şi parfum. Mai exact, în sere complet tehnologizate, unde soiuri deosebite sunt crescute de la zero, aclimatizate şi mai apoi livrate în grădinile iubitorilor de frumos.

Deşi întreg procesul de creştere a plantelor este caracterizat de înaltă precizie, Alma Kert este în primul rând un business de suflet. De aici şi cuvântul "alma" din denumire (vine de la latinescul "almus", însemnând "de suflet").

"Iar tocmai pentru că vrem să ajungem cât mai aproape de inima clienţilor noştri, am decis să deschidem şi un concept store în centrul comercial Lotus Retail Park. Prin acest nou magazin de prezentare ne adresăm celor care se gândesc să înlocuiască buchetul clasic de flori cu o plantă la ghiveci de care se pot bucura ani la rând. Un astfel de cadou sădeşte emoţii în inima celui care îl primeşte", ne-a povestit Elena Zoica, proprietara Alma Kert.

Noua locaţie va fi inaugurată în 25 iunie şi va atrage printr-un design de poveste, în care au fost integrate zeci de tipuri de plante, de la hortensii, dipladenia, impatiens la specii spectaculoase de orhidee. Toate acestea sunt rezultatul a luni întregi de muncă la seră, timp în care specialiştii au îngrijit şi au aclimatizat florile, astfel încât să reziste cu brio în grădinile noastre chiar şi soiurile exotice, obişnuite cu temperaturi tropicale.

În concept store-ul Alma Kert veţi găsi şi diverse plante aromatice, pe care consultanţii vă vor învăţa exact cum să le îngrijiţi. Iar în viitorul apropiat sunt planificate şi o serie de evenimente restrânse, care să cuprindă demonstraţii culinare, condimentate direct din ghivecele cu busuioc, cimbru sau rozmarin. Pentru că sunt primele zile în care concept store-ul va fi deschis, vă puteţi bucura de un discount de 10% la toate produsele, în perioada 25-28 iunie (de joi până duminică).

Pe lângă produsele în sine, echipa Alma Kert e avizată să vă ofere şi toate informaţiile necesare pentru îngrijirea plantelor. Consultanţa vine "la pachet" cu fiecare ghiveci achiziţionat, lucru care a dus la formarea unei adevărate comunităţi a iubitorilor de flori. Până la urmă, plantele se numără printre puţinele lucruri pe care le cumperi o singură dată, dar te bucuri de mii de ori de inflorescenţele spectaculoase, miresmele intense şi culorile vii pe care ţi le oferă. 

(advertorial)