Noi mutări la compania RCS&RDS, controlată de magnatul orădean Zoltan Teszari. Conducerea companiei l-a recrutat pe unul dintre cei mai cunoscuţi manageri din industria locală de comunicaţii, Dragoş Chivu, şi l-a trimis să conducă afacerea în Italia.

Potrivit zf.ro, Chivu a ocupat poziţii de conducere în companii precum Orange, Vodafone, Zapp sau Nokia Siemens, iar în luna  martie a devenit CEO al operaţiunilor sale de telefonie mobilă din Italia. Atunci, el a plecat din funcţia de şef al operaţiunilor din România şi Republica Moldova ale grupului Printec, pe care o ocupa de doi ani de zile.

Printec este o companie cu afaceri anuale de aproximativ 80 de milioane de euro specializată în furnizarea de soluţii de tip POS şi ATM-uri pe pieţele din Europa de Sud-Est.

Conform zf.ro, la jumătatea anului 2013, RCS&RDS avea aproximativ 60.000 de clienţi pentru serviciile de comunicaţii mobile, care sunt furnizate sub forma unui operator virtual de telefonie mobilă (folosind reţeaua dezvoltată de o altă companie şi nu una proprie). RCS&RDS mai are ope­raţiuni de telefonie mobilă şi în Spania, unde avea la aceeaşi dată peste 300.000 de clienţi, menţionează sursa citată.

Compania orădeană dezvoltă anual afaceri în valoare de 600 de milioane de euro.