Strada Dimitrie Cantemir din Oradea pare să-i atragă pe vitezomani. Polițiștii orădeni au mai prins doi tineri șoferi nesăbuiți în noaptea de miercuri spre joi, unul dintre ei conducând cu 114 km/h, iar celălalt cu 107 km/h. Amândoi și-au pierdut dreptul de a șofa pentru o perioadă de trei luni. 

Primul vitezoman era la volanul unui Volvo. „La data de 4 aprilie a.c., la ora 00.23, polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au depistat în trafic un tânăr de 21 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe strada Dimitrie Cantemir din municipiul Oradea, cu viteza de 114 km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 de km/h”, se arată într-un comunicat trimis joi de IPJ Bihor. 

De asemenea, la ora 03.55, polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au oprit un bărbat de 30 de ani, tot din Oradea, care conducea un Volkswagen, tot pe strada Dimitrie Cantemir, cu viteza de 107 km/h. 

„Conducătorii auto care au depăşit limita legală de viteză cu peste 50 de km/h au fost sancţionați contravenţional cu 9 - 20 de puncte amendă şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile”, mai arată polițiștii. 

Înainte cu o noapte, un șofer tânăr din Gepiu a fost prins de radar conducând cu 133 de kilometri pe oră, iar șoferul a rămas fără permis pentru patru luni.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!