FC Bihor stă bine şi la capitolul juniori. După ce Mărkuş, Florean şi Mădălin Popa au devenit indispensabili echipei naţionale de juniori U19, iată că şi cei mai mici jucători ai clubului orădean intră în vederea selecţionerilor loturilor naţionale.

Pe adresa clubului FC Bihor au venit din partea Federaţiei Române de Fotbal trei telegrame de convocare la lotul naţional de juniori U14 pentru jucătorii George Mangra, Valentin Petricău şi Sergiu Mune.

Cei trei jucători, componenţi ai grupei `96 de la Centrul de Copii şi Juniori a clubului, pregătiţi de antrenorul Călin Cheregi, au fost selecţionaţi pentru echipa naţională în vederea participării la turneul internaţional Memorialul Franco Gallini, programat în perioada 21-25 aprilie.

Reunirea lotului naţional de juniori U14 este prevăzută pentru vineri, 15 aprilie, de la ora 9.30, la Casa Fotbalului din Capitală.

Înainte de plecarea în Italia la turneul amintit, în perioada 15-18 aprilie selecţionata ţării nostre se va pregăti la Centrul de Fotbal de la Mogoşoaia, pentru ca între 18 şi 21 aprilie să se găsească la Arad în pregătiri.

Antrenorul Călin Cheregi s-a declarat încântat de acest lucru, precizând că este şi o încununare a muncii tot mai serioase de la Centrul de Copii şi Juniori al clubului FC Bihor.