În această primăvară, generoasa platformă auto de pe Calea Clujului nr. 300 îşi îmbogăţeşte oferta.

Suntem bucuroşi să vă anunţăm că din aprilie, în portofoliul Grupului West, pe lângă Opel, BMW, BMW Motorrad şi Premium Used Cars - maşini premium rulate, se alătură un nume de prestigiu.

Acesta este noul showroom Kia din Oradea!

Am expus o ofertă generoasă de autoturisme şi SUV-uri, dotate cu tehnologii actuale, pentru a vă surprinde în mod plăcut, indiferent de destinaţia aleasă.

Kia beneficiază de o gamă largă de motorizări, inclusiv hybrid, plugin hybrid şi electrice. Kia este cel mai vechi brand auto sud-coreean, cu producţie din 1944 şi se defineşte prin fiabilitate, o susţin testele de performanţă din Germania.

Fiecare automobil KIA beneficiază de garanţia de 7 ani, iar asocierea de brand cu Apple este un proiect despre care vom auzi în viitor.

Designul atractiv al noilor modele este explicat prin implicarea echipei de designeri condusă de Peter Schreyer.

Sub cunoscutul slogan "Calitate fără compromisuri!", echipa Kia Oradea va aşteaptă de luni până vineri cu servicii de prezentare, test drive, vânzare, post-vânzare şi service autorizat.

Profitaţi de ofertele primăverii, dublate de Programul Rabla şi Rabla Plus, pentru a va urcă la volanul noului dvs. autoturism Kia!

Informaţii şi detalii pe www.kia-oradea.ro şi pe Facebook: KIA Oradea.

Telefon: 0359420420.

(advertorial)