BIHOREANUL a desemnat, marţi seară, cei doi norocoşi câştigători care vor primi câte o invitaţie dublă la festivalul We Love Retro, programat JOI şi VINERI, 16-17 iunie, la Cluj Napoca.

Pentru a fi înscrişi valid, participanţii au trebuit să dea like şi share public imaginii de concurs, postată pe pagina de Facebook a ziarului.

Astfel, în urma extragerii cu ajutorul site-ului de specialitate random.org (vezi galeria de imagini), cei doi câştigători au fost desemnaţi ca Alex Hupli şi Ale Alexandra.

Pentru a intra în posesia premiului, aceştia sunt rugaţi să se prezinte până cel târziu miercuri, la ora 17, cu cartea de identitate, la sediul redacţiei BIHOREANUL, din Cartierul Luceafărul, Calea Aradului nr. 4.

Invitaţiile sunt valabile pentru întregul eveniment, ele conferind acces atât în prima seară, cât şi în cea de a doua, pe oricare din locurile din zona Standard a Arenei din Cluj Napoca. Valoarea unei invitaţii duble este de 280 lei.

Programul We Love Retro 2016:

Joi, 16 iunie, “We Love Rock Day”, 20:00 - 23:40: Semnal M, Smokie, Bonnie Tyler (accesul în Sala Polivalentă se face începând cu ora 19:00)

Vineri, 17 iunie, “We Love the '90's Day”, 21:00 – 03:00: No Mercy, Mr. President, Dr. Alban, E-Type (accesul în Sala Polivalentă se face începând cu ora 20:00).

Citiţi mai multe detalii despre festival, în articolul Cel mai mare retro party live din România: Bonnie Tyler, Smokie, Mr. President, Dr. Alban, No Mercy și E-Type concertează la Cluj