O tânără din Bihor a avut parte de o surpriză imensă. Iubitul ei i-a propus să facă o ședință foto profesională în doi, în zona Arieşeni – Vârtop, însă în timp ce pozau au apărut trei maşini "tapetate" cu bannere pe care scria "Vrei să fii soţia mea?". 

Un clip care surprinde aceste momente a fost publicat de tânărul bihorean pe Tik Tok, iar în mai puţin de o zi a adunat peste 250.000 de vizualizări şi peste 33.000 de aprecieri. 

"Aşa prieteni să tot ai! Casă de piatră şi o viaţă frumoasă şi plină de iubire!", le-a urat un internaut. "Ce frumos! Am pielea de găină", a comentat o tânără. O alta a scris: "Ce frumos este că mai sunt bărbaţi care vor să facă un gest de neuitat pentru a fi alături de sufletul pereche". 

Tânărul Radu Clonda, în vârstă de 25 de ani, a povestit BIHOREANULUI că a plănuit totul alături de câţiva prieteni buni, reuşind astfel să-şi surprindă iubita, pe Andreea Măduţa. "Ne ştim de mici. Am crescut şi locuim în acelaşi sat, în Şebiş, aproape de Beiuş. Suntem împreună de aproape trei ani", spune tânărul, care, la 25 de ani, s-a lansat în afaceri cu huse de telefon personalizate şi a deschis, tototdată, un mic restaurant în Beiuş. 

Cererea în căsătorie s-a petrecut în luna decembrie, însă clipul a fost publicat abia pe 29 ianuarie, ajungând rapid popular pe Tik Tok. 

Vezi clipul, mai jos: