Angajaţii Companiei de Drumuri au intrat în conflict cu caravana trupei AC/DC după ce, la ieşirea din vama Nădlac, drumarii le-au cerut bani pentru a ieşi din ţară spre Ungaria. Totul a pornit de la solicitarea ilegală a drumarilor care au dorit să verifice rovinietele caravanei din perioada de şedere, iar apoi au pretins bani pentru a le permite trecerea.

"S-a întâmplat o neregulă acolo. S-a discutat pe seama rovinietei. Angajaţii au cerut rovinieta, ei au dat-o, dar apoi angajaţii au cerut rovinietele şi din timpul şederii în ţară, ceea ce nu era legal. Pentru că nu au avut documentele, angajaţii au cerut o sumă de bani ca să îi lase să plece", a declarat, marţi, pentru Mediafax, directorul general al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), Dorina Tiron.

Potrivit acesteia, CNADNR derulează în prezent o anchetă internă, la sesizarea reprezentanţilor trupei.

"Am primit o sesizare de la reprezentanţii AC/DC, pe care am luat-o foarte în serios. Eu personal îi felicit pe cei de la AC/DC că mi-au trimis o sesizare, eu de unde să ştiu ce fac angajaţii de acolo...", a declarat  şefa CNADNR. Potrivit acesteia, reprezentanţii trupei rock susţin că li s-a cerut, la Vama Nădlac, câte 50 de euro pentru fiecare dintre cele 29 de camioane care transportau echipament, fără să li se elibereze facturi.

După cum se ştie, pe 16 mai trupa AC/DC a susţinut un concert la Bucureşti, la care au luat parte aproximativ 60.000 de spectatori.