George Copos se pregăteşte să devină tătic a doua oară. Nu cu soţia sa, Cristiana, ci cu amanta, Elena Stoica, una dintre angajatele sale de la Crowne Plaza.

Femeia, în vârstă de 31 de ani, însărcinată în cinci luni, l-a anunţat pe patronul echipei din Giuleşti că va naşte în februarie o fetiţă.

Planeta se scufundă - aşa cum îi place lui George Copos să repete - însă lucrurile nu stau deloc rău pentru finanţatorul Rapidului. Cel puţin pe plan sentimental şi în afara căsniciei.

Elena Stoica, promovată peste noapte de la stadiul de secretară la cel de director de marketing la una dintre firmele lui Copos, l-a anunţat în urmă cu două luni că este însărcinată.

Omul de afaceri a primit cum nu se putea mai bine vestea, anunţând-o personal pe soţie despre sarcina iubitei lui cu 26 de ani mai mică decât el.

"Este treaba lui George, nu mă întrebaţi pe mine despre problemele lui", s-a limitat să declare soţia Cristiana, despre aventura care se va "lăsa" cu venirea pe lume a unui nou moştenitor al familiei Copos.

De curând, fotoreporterii Click au surprins-o pe Elena Stoica în zona Vitan, la un cabinet medical particular.

Tânăra, însoţită de o prietenă, a încercat să-şi mascheze burta, purtând un pardesiu lărguţ. La consult, directoarea de marketing de la Crowne Plaza a aflat sexul copilului, care se va naşte în luna februarie, şi l-a sunat imediat pe Copos pentru a-i da vestea cea bună.

Va fi, din nou, tăticul unei fetiţe. Asta pentru că din mariajul său are deja o fată, Alexandra, căreia intenţionează să-i lase o parte din afacerile familiei.