Portalul ziaristionline.ro dezvăluie numele presupusei amante a europarlamentarului Laszlo Tokes. Site-ul a obţinut un document depus Edith Tokes la Judecătoria Oradea, în care aceasta susţine că asistenta politicianului, în vârstă de 36 de ani, este şi amanta acestuia.

Este vorba despre Prohaszka Rad Boroka, originară din Miercurea-Ciuc şi absolventă a Universităţii Babeş-Bolyai, dar şi a celei din Debreţin (Ungaria).

"Tocmai datorită atitudinii lui faţă de mine nu am putut împărtăşi privilegiile şi avantajele funcţiilor sale deoarece pârâtul nu s-a afişat cu mine în public, m-a marginalizat datorită faptului că în anturajul său întotdeauna a fost prezentă actuala legatură extraconjugală", declară Edith Tokes într-un răspuns la întâmpinare depus la Judecătoria Oradea.

Nevasta europarlamentarului dezvăluie în acelaşi document şi numele amantei. "Exemplu elocvent este comemorarea de 20 de ani a Revoluţiei din 1989, când la organizaţiile de o săptămâna la Timişoara a fost prezentă actuala amantă, anume Prohaszka Rad Boroka, o tânără de 35 de ani din Miercurea Ciuc. A făcut acest lucru fără scrupule. Pe lângă alte motive întemeiate, din acest motiv nu am participat la comemorare din protest", a mai notat Edith Tokes.

Citeşte aici întreaga poveste relatată de portalul ziaristionline.ro!

Află mai multe despre controversatul proces de divorţ al lui Tokes, în articolul "Laszlo Tokes, părăsit de nevastă"