Monica Columbeanu a fost plecată în luna aprilie la Londra, unde l-a cunoscut pe frumuşelul avocat Richard. Încă de atunci au apărut poze cu cei doi împreună, iar presa îl numea amantul Monicăi.

Se pare că tabloidele ştiau ceva deoarece englezul Richard a dezvăluit recent revistei Ciao că doamna Columbeanu l-a sărutat încă de când s-au cunoscut.

"Luam cina cu un prieten şi am văzut-o pe Monica. M-a dat peste cap! N-am vorbit imediat. I-am zâmbit. Este o fată foarte frumoasă, bineînţeles ca i-am zâmbit. Însă nu se întâmplă mereu ca fata să îţi zâmbească şi ea. Dar ea mi-a răspuns cu un zâmbet. Ne-am sărutat. A fost iniţiativa ei, pentru că în acel moment ştiam că e căsătorită. Nu purta verighetă, dar am vorbit despre familia ei şi m-am gândit că nu se va întâmpla nimic între noi", a spus Richard.

Richard a mai mărturisit că şi în timpul vizitei lui în România întâlnirile au continuat. "Am petrecut clipe minunate cu ea, când eram în România ne dădeam şi câte 20 de sms-uri pe zi. La un moment dat, Monica a devenit foarte rece, şi a luat o atitudine arogantă. Dacă nu îi convenea ce spuneam, nu mai vorbea cu mine câte două ore. Spunea că presa o obligă să-şi păstreze această imagine de femeie dură. Îmi pare rău pentru soţul ei, Irinel, dar a trebuit să spun adevărul", a mai adăugat Richard.