Cel mai dârz dintre politrucii UDMR, PSD şi ALDE, puşi la începutul anului 2017 în Consiliul de Administraţie al Aeroportului Oradea şi demişi anul acesta la sfârşitul lunii septembrie, a pierdut procesul prin care a încercat să obţină suspendarea aplicării Hotărârii Consiliului Judeţean prin care a avut loc mazilirea.

Pusă în CA-ul Aeroportului la propunerea UDMR Bihor, Cristina Antik, căci despre ea este vorba, a deschis un proces la Tribunalul Bihor, contestând decizia aleşilor bihorenilor, împreună cu un membru ALDE, Traian Turle, care însă şi-a retras acţiunea.

Deşi s-a dat drept o profesionistă care cunoaşte atât contabilitate, cât şi drept, Antik a pierdut procesul pe data de 6 decembrie, când Tribunalul i-a respins cererea, ba a şi pus-o să achite cheltuielile de judecată, de 2.000 lei.

Până vinerea trecută, femeia încă nu atacase decizia cu recurs la Curtea de Apel Oradea, unde soţul său, Antik Levente, este judecător, dar frumos ar fi s-o facă şi să piardă şi la această instanţă.