Bihorel dădea de veste recent despre concursuri cu dedicație pentru angajări la Serviciul de Ambulanță, pentru un post de șef depozit (gestionar) cerându-se candidaților să aibă musai certificat de „operator serviciu mobil terestru” atestat de Autoritatea Națională de Comunicații, iar pentru un job de referent la Serviciul Mișcare și Exploatare Auto, subordonat tot directorului tehnic, condiția obligatorie fiind ca pretendenții să aibă studii juridice și cunoștințe privind achizițiile, chit că postul este pur tehnic.

Ei, bine, s-a confirmat că procedurile au fost anume croite pentru piloși. Dovada e că pentru fiecare dintre posturi și-a depus candidatura doar câte un „concurent”, cel de referent la Parcul Auto fiind câștigat de Costa Lucian Traian, nimeni altul decât fiul fostului consilier județean PSD Traian Costa, care a obținut o medie de 83,66 puncte din 100 posibile (80,00 la proba scrisă și 87,33 la interviu).

Celălalt job, de șef depozit, l-a adjudecat un anume Sim Dorel Marius, cu media de 77,16 (70 la proba scrisă și 84,33 la interviu), și acesta tot pe filieră PSD. Rezultate previzibile, de vreme ce directorul tehnic al SAJ Bihor, în subordinea căruia vor fi cei doi noi angajați, este fostul consilier local PSD Adrian Stângă, care a și condus ambele comisii de concurs...
 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!