Bihorenii care au crezut că de Paşte poliţiştii nu vor fi prea vigilenţi şi nu vor urmări încălcările măsurilor dispuse la nivel naţional pe timpul stării de urgenţă s-au înşelat.

Duminică, poliţiştii bihoreni au dat 89 de amenzi în valoare de 392.700 lei celor care nu au respectat restricţiile impuse. Informaţia a fost transmisă publicului de dr. Dorel Ţîrţ, purtătorul de cuvânt al DSP Bihor, luni dimineaţă.

Potrivit comunicatului, tot în cursul zilei de duminică, poliţiştii bihoreni au verificat 687 persoane aflate în izolare, iar alături de poliţiştii locali, au însoţit 5 convoaie organizate pentru tranzitarea judeţului şi au avut 5 misiuni de transport a bihorenilor care au intrat în ţară din zonele roşii către spaţiile de carantină anume amenajate.

La muncă în ziua de Paşte au fost şi jandarmii şi pompierii. Jandarmii bihoreni, pe lângă că au însoţit 4 convoaie, asigură paza la 10 centre de carantină, iar militarii ISU Crişana au transportat, la rândul lor, persoane care au intrat în ţară către centrele de carantină sau limita de judeţ (5 misiuni) şi au participat la trierea din punctele de trecere a frontierei.