Bihorenii sunt pietoni indisciplinaţi. Aşa reiese din cele 123 de amenzi pe care poliţiştii le-au dat, joi. În aceeaşi zi, agenţii au sancţionat şi 82 de şoferi care au călcat prea tare pedala de acceleraţie, depăşind limita de viteză legală. Nici 46 de şoferi care nu purtau centură n-au fost iertaţi. Suma totală a amenzilor date joi a fost de 52.000 de lei.

Mai rău s-a ales, însă, un tânăr de 31 de ani din Lunca, pe care poliţiştii l-au prins în Beiuş băut la volan. Bărbatul a refuzat să fie testat cu etilo-testul, aşa că acum are un dosar penal pe numele său. Un alt şofer care s-a urcat „afumat" la volan, O.G. de 51 de ani din Tulca, a intrat cu maşina în şanţ.

Alţi doi tineri şoferi, ambii din Şimian, S.T. de 27 de ani şi A.I. de 26 de ani, au fost prinşi la volan, chit că nu aveau carnet. În urma „întâlnirii" cu poliţiştii, cei doi au rămas tot fără permis, dar au în plus şi dosar penal.

Neadaptarea vitezei la condiţiile de drum, adică zăpadă pe carosabil, l-a dus pe un şofer de 35 de ani din Toboliu direct într-un copac. Din fericire, atât bărbatul, cât şi pasagera sa au suferit leziuni uşoare.