Accidentat săptămâna trecută în timpul partidei disputate de CSM CSU Oradea cu Lukoil Academic din Bulgaria în preliminariile Basketball Champions League, americanul Martin Zeno va lipsi din angrenajul echipei de baschet orădene cel puţin o lună şi jumătate.

Martin Zeno este o pierdere importantă pentru lotul CSM CSU Oradea, acesta fiind un component de bază al acestuia. În meciul cu bulgarii de la Lukoil, Zeno a primit o lovitură puternică din partea unui adversar. În urma analizelor, s-a constatat că americanul are o fractură costală, care i-a afectat un plămân. Medicii i-au făcut puncţie sportivului şi acum starea lui este stabilă.

"El va trebui să facă repaos pentru o perioadă. Acest gen de leziuni costale au o perioadă de vindecare de aproximativ 4-6 săptămâni. Pe această cale transmitem mulţumiri personalului medical care s-a îngrijit de jucătorul echipei noastre. Totodată mulţumim în numele sportivului pentru toate mesajele de susţinere şi gândurile bune venite din partea suporterilor", se arată pe site-ul oficial al CSM Oradea.

Echipa orădeană de baschet s-a calificat, joia trecută, în grupele Basketball Champions League după ce a învins-o pe campioana Bulgariei, Lukoil Academic.