FC Bihor va susţine vineri după-amiaza un meci amical în compania echipei Honved Budapesta, pe terenul galonatei echipei maghiare, aflată însă în degringoladă după un tur de campionat şters, care a trimis echipa budapestană pe locul 14 al campionatului ungar.

Va fi un nou test pentru elevii lui Dan Dobai după ce miercuri, FC Bihor n-a putut trece de echipa „satelit" FC Bihor, cu care a încheiat la egalitate 3-3, după ce prima echipă a condus cu 3-0, într-un joc disputat pe terenul sintetic din Paleu.

Răzvan Pocian (27 de ani) şi atacantul Robert Elek sunt ultimii sosiţi la FC Bihor, primul venit de la Minerul Lupeni, cel de-al doilea împrumutat de la Oţelul Galaţi.

Pentru că nu s-au înţeles asupra noilor contracte cu FC Bihor, doi dintre cei mai experimentaţi jucători ai echipei orădene, Ciprian Dianu şi Daniel Lupaşcu nu au făcut deplasarea la Budapesta. Cei doi mai au câteva zile să se înţeleagă cu conducătorii clubului, altfel nu vor face parte nici din lotul care va efectua cantonamentul de la Hajduszoboszlo, care va începe miercuri.

Conducerea FC Bihor a anunţat că la fel vor sta lucrurile cu oricare alt jucător care nu va accepta condiţiile, indiferent de numele acestuia.

FC Bihor ar putea alinia în meciul cu Honved următoarea formulă de echipă: Fildan - Ţîrcă, Muscă, Tînc, A. Achim - Chiş, Bundea, Filip, Iambor - Benţe, Elek.