Încheierea sezonului regult a campionatului Diviziei A la baschet masculin pentru jucătorii de la CSM le-a generat acestora o minivacanţă, de patru zile, în care au putut sărbătorii, alături de cei dragi, accesul în faza play-off a Campionatului Naţionl. De miercuri seara ei sunt însă din nou la antrenamente, fiindcă urmează faza a doua a competiţiei, faza play-off, aici unde au obţinut mult dorita calificare.

Vineri, de la ora 13, la Arena "Antonio Alexe", elevii lui Cristian Achim vor susţine un joc amical, în compania vicecampionei en-titre şi ocupanta poziţiei secunde în clasamentul returului din acest sezon, U Mobitelco Cluj.

Apoi, pe 13 şi 14 aprilie, având în vedere că au încheiat returul pe locul VI, în play-off, orădenii vor evolua în compania celor de la Gaz Metan Mediaş, ocupanţii ai poziţiei a III-a. Se va juca după sistemul "cel mai bun din 5 jocuri", cu primele două dispute programate la Mediaş.

Pe de altă parte, sâmbătă, antrenorul Cristi Achim va conduce Selecţionata Nordului, la Sibiu, în All Star Game-ul baschetului masculin românesc, ajutat de Marcel Ţenter de la Mobitelco. În echipa Nordului va fi prezent şi jucătorul CSM-ului orădean Tyronne Mitchell.