Sâmbătă, de la ora 14, va avea loc la sala Liceului Sportiv Bihorul meciul amical de volei masculin care va pune faţă în faţă ocupanta locului I în Seria vest din Divizia A2, LPS Bihorul Atletic Oradea şi pe Kecskemet Kadar Roplabda Club, liderul la zi din prima ligă ungară.

"Oaspeţii pregătesc Final Four-ul Cupei Ungariei care va avea loc în perioada 1-3 martie şi aveau nevoie de două meciuri de pregătire, astfel au apelat la "leii" orădeni", a declarat antrenorul orădenilor, profesorul Rodian Achimescu.

Este al treilea meci între cele două echipe după dubla de anul trecut, când fiecare şi-a câştigat partida de pe teren propriu, ungurii cu 3-2, iar orădenii cu 3-1.

De remarcat că adversarii "leilor" de sâmbătă vin la Oradea după un traseu perfect în campionat, 18 victorii în 18 meciuri, şi au în componenţă trei titulari în naţionala U20 a Ungariei. Partida revanşă va avea loc miercuri, 27 februarie, de la ora 16, la Kecskemet.

"Este o onoare pentru noi să disputăm aceste meciuri cu liderul la zi din Ungaria, dar în acelaşi timp şi o mare responsabilitate. Am acceptat imediat propunerea lor, pe de o parte pentru a termina cu joc ciclul săptămânal de pregătire ţinând cont că avem etapa liberă în A2, dar şi pentru că din meciurile cu adversari mai valoroşi ai numai de câştigat", a mai declarat antrenorul orădenilor.