Zeci de orădeni, printre care numeroşi adolescenţi şi copii, le-au aşteptat marţi seară pe componentele echipei naţionale de handbal feminin în faţa magazinului Profi de pe Bulevardul Dacia. Cu trei zile înainte de barajul cu Austria pentru Campionatul Mondial, fetele şi-au dorit să se întâlnească cu suporterii orădeni.

Deşi n-a fost anunţată decât printr-un banal mesaj pe pagina de Facebook a Federaţiei Naţionale de Handbal, întâlnirea a reunit numeroşi orădeni, dornici să le vadă de aproape pe fete. Suporterii au dat dovadă şi de răbdare: deşi sesiunea de autografe a fost anunţată pentru ora 19.30, handbalistele au ajuns aproape o oră mai târziu.

De îndată ce autocarul naţionalei a ajuns în parcarea magazinului, suporterii s-au animat şi şi-au scos rapid telefoanele din buzunare. Pe rând, în aplauzele orădenilor, handbalistele au coborât din autocar, iar unii fani le-au oprit instant pentru o poză. Când a venit rândul Cristinei Neagu să coboare, orădenii au strigat de bucurie.

Apoi, fetele au intrat în supermarket, unde reprezentanţii Profi şi ai FRH le-au pregătit o masă mare la care să scrie autografele, dar şi cartonaşe personalizate. Pentru cei mai mari suporteri, cartonaşele n-au fost suficiente: au trecut pe rând pe la fete cu tricouri, cerând câte un autograf.

De asemenea, toţi cei prezenţi şi-au dorit fie să le fotografieze de aproape pe fete şi să-şi facă poze cu ele. Zâmbitoare şi foarte amabile, sportivele n-au refuzat pe nimeni.

Bineînţeles, suporterii orădeni le-au urat baftă fetelor, să învingă Austria în meciul pe care îl vor disputa vineri seară, în Arena Antonio Alexe.

Citeşte pe această temă şi articolul: "Handbalistele tricolore, în linie dreaptă cu pregătirile pentru barajul de la Oradea, cu Austria"