Greu de crezut, dar consilierul judeţean PDL Marcel Tarţa (cel care în 2008 a furat maşina de serviciu după ce fusese destituit de la şefia Zonei Metropolitane, iar apoi a fugit cu ea în concediu şi a accidentat-o în străinătate), în loc să se ascundă de ruşine, îndrăzneşte din când în când să-şi deschidă gura. E drept, însă, că o face numai pentru a da drumul la porumbei, care mai de care...

Aşa s-a întâmplat şi miercurea trecută, când Consiliul Judeţean a avut de aprobat inventarul actualizat al bunurilor din proprietatea judeţului, deci o chestiune pur tehnică şi lipsită de conotaţii politice. Pentru că un alt consilier, liberalul Traian Bulzan, a propus ca Hotărârea CJ să fie transmisă spre informare şi consiliilor locale, dat fiind faptul că unele proprietăţi se află pe raza unor comune şi oraşe, Tarţa s-a trezit comentând arogant că nu e cazul.

"Şi aşa sunt nişte analfabeţi!", a spus PDL-istul despre consilierii locali, neştiind că gura păcătosului adevăr grăieşte. Căci, în fond, nici el nu-i altceva decât un consilier oarecare şi, chiar dacă ales la judeţ, tot ca un ţăran se poartă!