Pentru a întări lotul de jucători în vederea abordării părții a doua a campionatului, conducerea clubului FC Bihor se află în discuții avansate cu jucătorii Cristian Andor şi Raul Ember de la CS Oşorhei. Cei doi jucători, care sunt printre cei mai buni de la echipa de ligă a III-a, şi-au dat acordul de principiu şi cel mai probabil săptămâna viitoare vor semna contractele cu clubul orădean.

Deşi s-a dorit şi achiziția atacantului Gheorghe Popescu de la cealaltă echipă din Bihor din Liga a III-a, CSC Sânmartin, transferul are şanse minime de realizare. Conducerea clubului din Sânmartin nu este dispusă să-l piardă pe jucător, fiind omul de bază din compartimentul ofensiv, în pofida faptului că acesta şi-a exprimat dorința de a ajunge la FC Bihor.

În ceea ce priveşte cantonamentul, acesta este încă sub semnul întrebării. „Încercăm să efectuăm pregătirea centralizată, dacă vom avea fondurile necesare. Dar dacă o să-l susținem va fi mai scurt cu vreo două-trei zile şi vom include mai puțini jucători, astfel încât costurile să fie mai mici", a declarat preşedintele FC Bihor, Viorel Nemeş.

Şeful clubului orădean a declarat că începând cu luna viitoare se va relua şi plata ratelor insolvenței, care sunt acum în număr de 22, şi că aşteaptă aprobarea bugetului de către Consiliul Județean.

„Pe lângă banii de la Consiliul Județean, o să încercăm să atragem fonduri şi din alte surse, cum ar fi cele din sponsorizări, vânzarea de jucători, bilete şi abonamente sau alte activități de marketing", a mai declarat Nemeş.