O scenă ruptă din filme s-a petrecut vineri pe aeroportul din Cluj, unde soţii Măruţă au coborât din avionul privat al finanţatorului CFR, Arpad Paszkany, şi s-au urcat la bordul unui Cadillac Escalade, lumuzină în valoare de 100.000 de euro.

Andra şi Cătălin Măruţă s-au întors din concediul lor în Spania, unde au fost împreună cu Arpad Paszkany şi Anamaria Feher, iubita acestuia, pentru a participa la concertul celor de la Iron Maiden care va avea loc duminică, în cinstea câştigării campionatului de către CFR Cluj.

Legătura dintre cei patru se datorează prieteniei dintre Anamaria Feher şi Andra, prietena lui Paszkany, aceasta fiind cândva dansatoare în trupa cântăreţei.

Cele două cupluri s-au întors din vacanţă în Cluj în stil mare, cu avionul privat al milionarului clujean. Ei au fost aşteptaţi chiar lângă avion de două maşini, care au avut acces dincolo de porţile aeroportului după ce au trecut printr-un filtru de securitate.

Pe lângă prietenia care-i leagă pe cei patru, se zvoneşte că dacă va divorţa de soţia sa şi se va căsători cu Anamaria, Arpad Paszkany va fi cununat de Andra şi Cătălin.