Andreea Bălan şi Petrişor Ruge au ajuns sâmbătă după-amiaza la ERA Shopping Park, în cadrul turneului "Lecţia de dans". După ce orădenii adunaţi în centrul comerical au asistat la reprezentaţiile de dans ale trupelor locale, pe scenă a urcat fosta componentă a trupei Andre, gata să înceapă un show complet.

În cadrul concertului, orădenii au putut asculta melodiile antrenante ale vedetei devenite hituri precum "Baby get up and dance", dar şi balada "Snow", înregistrată în duet cu orădeanul Petrişor Ruge, care a fost emoţionat să apară în faţa publicului de acasă în postura de interpret.

Spectacolul pus la cale de Andreea, Petrişor şi dansatoarele lor a cuprins momente de dans îndrăgite de mulţi români pe parcusul concursului "Dansez pentru tine" din România, dar şi cel internaţional din Mexic, unde cei doi au ocupat locul secund. Andreea, Petrişor şi dansatoarele au dansat charleston, tango, samba, salsa, rock&roll, dansuri arăbeşti şi chiar dansul "Căluşarii".

Pe parcursul show-ului, Andreea a schimbat mai multe ţinute, spre încântarea fanilor veniţi la ERA Shopping Park să o vadă în spectacol. Acesta s-a încheiat cu o sesiune de autografe.

DSC_5020.jpgTot în weekend, Kangoroo Land, cel mai mare loc de joacă din oraş, a organizat "Dragobetele Copiilor".

Copiii care au mers la petrecerea plănuită de cei de la Kangoroo gratuit au putut participa la ateliere de confecţionat păpuşi, figurine din ziare, la ateliere de modelat lut. De asemenea, micuţii au fost antrenaţi în concursuri cu premii surpriză.