Asociaţia Studenţilor din Universitatea Oradea a organizat, miercuri, Balul Balurilor. În competiţia pentru Miss şi Mister s-au lansat şapte perechi reprezentând Facultatea de Ştiinţe Economice, Facultatea de Medicină, Facultatea de Geografie şi Facultatea de Relaţii Internaţionale.

Încurajaţi de galeriile de colegi, bobocii facultăţilor au trecut peste şase probe, care mai de care mai ingenioase. Astfel, fetele s-au întrecut în trasul la ţintă cu puşca de paintball, ţinta, un măr fiind aşezată tocmai pe capul partenerului, iar băieţii s-au dezbrăcat până la lenjerie pentru a forma cel mai lung lanţ de haine.

Juriul format din profesori şi reprezentanţi ai sponsorilor au premiat perechile cele mai ingenioase şi spontane, locul I şi titlu de Miss şi Mister Boboc la facultate 2009 fiind atribuit Dianei Haba şi lui Mario Beneac, ambii studenţi ai Facultăţii de Ştiinţe Economice.

Momentele artistice ale serii au fost asigurate de creatoarea de modă Ioana Silaghi, prin colecţia de haute-couture prezentată de manechinele agenţiei Amalia Judea Art&Fashion, dar şi de soliştii David Bryan şi Anca Susan.

Invitata specială a Balului Balurilor, Andreea Bănică, a susţinut un recital incendiar ajutată de cei patru dansatori.