Și Clubul Sportiv King Do - Lions Oradea și-a premiat laureații pe anul 2014.

Într-o gală la sfârșit de an, desfășurată vineri seară, la Hotel Continental Forum, președintele clubului, Tulkos Romeo și-a premiat cei mai buni sportivi, principalii performeri ai anului ce se apropie de final.

Așa cum era de așteptat, Andreea Ganea a fost desemnată sportiva clubului pe 2014, aceasta având din nou cele mai bune rezultate, ea fiind una dintre componentele de bază chiar ale echipei României.

Pe locul II în clasamentul juniorilor și seniorilor s-a situat David Mureșan, iar pe locul III, la egalitate, Molcsan Tamas, Bogdan Gug și Nicolle Iosif.

În clasamentul copiilor pe 2014, prima poziție i-a revenit Mayei Iosziv. Pe locul II s-au situat Antonia Iosif și Antoniu Irimuș, iar pe poziția a III-a, David Sferle.

Au fost premiați și antrenorii și colaboratorii, Bogdan Gug, vicepreședintele clubului, dar și secretarul general al Federației Române de Sporturi Coreene, și Andreea Ganea primind, astfel, și premii speciale. Tot premii speciale a primit și Molcsan Tamas, cel are se ocupă de instruirea copiilor în sudul județului.

Invitații galei au fost Iosif Korodi, inspector al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Bihor, Mezei Tunde, vicepreședintele clubului Prosper Oradea, club care s-a afiliat recent la Federația Română de Sporturi Coreene, și Raul Tudorică, unul dintre liderii și conducătorii clubului de karate tradițional UAMT Univ. AGORA Oradea, club cu care King Do - Lions a avut o strânsă legătură încă de pe vremea regretatului Pavel Vancea. Și aceștia au primit câte o plachetă și au fost invitați să ia cuvântul.