Clubul Sportiv King Do - Lions Oradea şi-a premiat joi performerii pe anul 2013. Într-o gală festivă, care a avut loc la Hotel Continental Forum, preşedintele şi antrenorul clubului orădean de taekwoon-do ITF, Romeo Tulkos, i-a răsplătit cu diplome şi trofee sau plachete pe sportivii laureaţi, antrenori sau colaboratori.

Pentru a premia sportivii laureaţi pe anul care se apropie de sfârşit, conducerea clubului orădean a întocmit două secţiuni, de copii şi seniori şi juniori.

La copii, pe locul III s-a clasat Antoniu Irimuş, pe locul II - Raluca Camelia Ionescu, iar pe prima poziţie şi cel mai bun sportiv al anului dintre copii de la King Do a fost desemnat David Mureşan.

La secţiunea seniori şi juniori, pe locul al III-lea s-a situat Ana Guler, pe locul II, Mocsar Tamas, iar pe prima poziţie şi cea mai bună sportivă a clubului pe 2013, Andreea Ganea.

În total, anul acesta sportivii de la CS King Do - Lions Oradea au cucerit 166 de medalii, dintre care 59 au fost de aur, 53 de argint şi 54 de bronz.

Cea mai importantă competiţie organizată de clubul orădean de taekwoon-do în anul în curs a fost Cupa Internaţională de Vară, iar ca invitat a fost Master Frank din Belgia.
La gala de premiere nu au lipsit directorul DJST Bihor, Sorin Buhaş, şi inspectorul Direcţiei, Iosif Korodi.