Caravana naţională "Preţuieşte viaţa", iniţiată de fundaţia cu acelaşi nume, va ajunge, pe 10 iunie, la Oradea Shopping City, unde părinţi şi bunici, alături de micuţii lor sunt invitaţi să participe la mai multe sesiuni informative despre sănătate, în cadrul unui eveniment moderat de Andreea Marin.

Cei prezenţi vor primi sfaturi de la un medic nutriţionist, reprezentant al "Dacia Plant", un specialist în nutriţie de la www.radwia.ro, precum şi de la mai mulţi reprezentanţi ai grupului turcesc de spitale ACIBADEM, care vor prezenta şi mărturiile unor pacienţi vindecaţi de boli grave în respectiva unitate spitalicească.

Totodată, potrivit organizatorilor, copiii prezenţi la eveniment vor fi consultaţi gratuit de experţii centrului Kinetobebe, mai exact de un logoped, un kinetoterapeut şi un psiholog, primind de la aceştia îndrumări utile. Seara se va încheia cu o tombolă cu 10 premii oferite de "Dacia Plant", marele premiu constând într-un loc în Tabăra Naturii, alături de Andreea Marin.

Evenimentul, organizat cu sprijinul Oradea Shopping City, Fundaţiei Comunitare Oradea şi partenerilor naţionali "Dacia Plant" şi "Bucovina", va avea loc începând cu ora 18 într-o sală de cinema, intrarea fiind gratuită.