Prezentatoarea TV Andreea Marin a fost, zilele trecute, protagonista unei scene inedite, în trafic. Aflat la volanul BMW-ului ei, "Zâna" a virat pe interzis, după care a fost urmărită de un echipaj al poliţiei rutiere.

Potrivit Cancan, Andreea Marin a fost "filată" încă din momentul în care s-a încadrat să vireze dreapta, pe interzis, când în dreptul ei şi-a făcut apariţia un echipaj de poliţie rutieră.

Ezitantă, şoferiţa a rămas pe loc până când poliţiştii au plecat din dreptul ei. Profitând, a călcat şi ea acceleraţia şi a cotit dreapta, pe interzis. Atât doar că poliţiştii i-au văzut manevra şi au virat imediat după ea, surprinzând-o la un semafor, unde s-au postat pe banda alăturată.

Poliţistul aflat la volan a dat jos geamul şi a început să o ia la rost, gesticulând cu mâna scoasă pe geam. Când vedeta, însă, a intrat în dialog cu el, tonul poliţistului s-a înmuiat, scrie sursa citată, care a publicat, duminică, şi o înregistrare video ce susţine varianta.

Astfel, în final "Zâna" s-a ales doar cu un avertisment verbal şi cu câteva indicaţii pentru a o apuca pe drumul cel bun.