Jucătorul formaţiei FC Bihor Andrei Florean a evoluat luni, în primul meci amical pe care naţionala de tineret a României l-a susţinut în stagiul din Turcia de la Antalya.

Echipa U20 a ţării noastre, antrenată de Emil Săndoi, a remizat împotriva celor de la Amkar Perm, cu scorul de 0-0, la finalul unui meci în care tricolorii s-au trezit în ultimele minute şi au pus presiune la poarta ruşilor.

Dacă în prima repriză nici una dintre formaţii nu a avut o ocazie importantă la poarta adversă, partea secundă a meciului a adus un plus în joc şi România a ratat şansa de a înscrie prin Fuchs, Pavel, Cazacu, Creţu şi Voinea.

Jucătorul echipei orădene, Andrei Florean, a fost utilizat de Săndoi în prima repriză, când a evoluat pe postul de mijlocaş stânga.

La meciul amical a participat şi selecţionerul echipei de seniori a României, Victor Piţurcă.

În ceea ce priveşte reprezentativa de seniori a României, din a cărui lot face parte un alt jucător al FC Bihorului, atacantul Adrian Mărkuş, aceasta va susţine în stagiul din Turcia, vineri, de la ora 19.00, jocul cu Turkmenistan. Partida va fi transmisă în direct de Digi Sport.


România U20 - Amkar Perm II 0-0

România U20 (în prima repriză): Croitoru - Peteleu, Gugu, Toşca, Fl. Ilie, Benzar, Serendiuc, N. Stanciu (c), Florean, S. Buş, Năstăsie
Echipa României U20 în repriza a doua: Ormenişan - Cazacu, Dăruială, Creţu, Bunea, Cîrstocea, Fuchs, Pavel, M. Roman, Morar, Voinea.

Lotul din Antalya al primei reprezentative:

Portari: Tătăruşanu (Steaua), S. Lung jr (Astra), Bălgrădean (Dinamo) Fundaşi: Luchin (Dinamo), Râpă (Oţelul), Dr. Grigore (Dinamo), Găman (Astra), Chiricheş (Steaua), Papp (Vaslui), Sepsi (Poli Timişoara), Grecu (U Cluj)
Mijlocaşi: M. Roman (Rapid), Bumba (FCM Tg. Mureş), Pintilii (Pandurii), I. Neagu (Oţelul), Bourceanu, Gardoş, Cr. Tănase, Chipciu (toţi patru de la Steaua), L. Marinescu (U Cluj)
Atacanţi: Goga (Poli Timişoara), Ad. Mărkuş (FC Bihor), M. Niculae (Dinamo).